(+31) 06 49 75 86 00 post@mariskateeuwen.nl

Wat kan ik voor je betekenen? Ben je op zoek naar een persoonlijk en uniek kunstwerk dan denk ik graag met je mee. Uitgewerkt in wit papier krijgt de foto van jullie mooiste dag, je ondeugende kinderen, trouwe viervoeter of lieve overledene  een tijdloos karakter. Op verzoek zijn er ook ontwerpen in kleur mogelijk. 

Heb je iets te vieren zoals de opening van een nieuwe zaak of een jubileum? Of wil je iemand een toepasselijk (afscheids)cadeau geven? Voor iedere gelegenheid kunnen we samen vast iets moois verzinnen. Omdat ik het met liefde en aandacht wil kunnen maken, is het wel handig om op een levertijd van 2 tot 4 weken te rekenen.

Ter inspiratie vind je hier alvast een aantal opdrachten die ik eerder heb mogen maken.

Neem contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Ruud van de Westerlo
Directeur Carolus Borromeus College

Het is een traditie om collega’s die op onze school met pensioen gaan een cadeau te overhandigen. Door Mariska ons beeldmerk te laten vervaardigen in prachtig papiersnijwerk hebben we een meer dan passende en blijvende herinnering aan de school. 

Elke de Schrevel-Raaijmakers

Toen mijn zusje haar eigen osteopathiepraktijk opende heb ik Mariska gevraagd om een toepasselijk kunstwerk te ontwerpen. Dankzij het witte papier dat er gebruikt is, lijken deze schouderbladen en ribbenkast bijna een echt miniskelet.

Casper Schimmel

Mijn moeder kreeg een lintje voor haar tomeloze en jarenlange inzet als vrijwilligster en voor haar pleegmoederschap over 9 kinderen. Namens al haar 13 kinderen wilden we een persoonlijk kunstwerk voor haar kopen en daar heeft Mariska Teeuwen ons extreem goed mee geholpen. Al pratend kwamen we samen tot een concept. Het door Mariska gecreëerde kunstwerk heeft als titel; “13 kinderen, 13 vlinders” en is prachtig in al zijn eenvoud, maar ook in zijn sublieme verfijning. Daarnaast is Mariska heel snel, verloopt de communicatie prettig en is vrijwel alles mogelijk. Een absolute aanrader als je een keer een écht bijzonder cadeau wilt geven aan iemand!

Papierkunst

Wil je samen met mij nadenken over een werk in opdracht?

Informeer naar de mogelijkheden.