(+31) 06 49 75 86 00 post@mariskateeuwen.nl

Opdrachten

Met sierlijke, transparante lijnen in wit papier leg ik dierbare momenten vast. De foto van je mooiste dag, ondeugende kinderen, trouwe viervoeter of lieve overledene krijgt hierdoor een tijdloos karakter. Denk ook eens aan het laten vervaardigen van een papierkunstwerk als gepersonaliseerd cadeau bij de opening van een nieuwe zaak, als relatiegeschenk, als kunstwerk van een bedrijfslogo of als cadeau bij een afscheid of jubileum.  Vanwege het persoonlijke karakter vind je hier een kleine greep uit het werk dat ik in opdracht heb mogen maken.

Ingelijst tussen twee glasplaatjes komt een tweedimensionale papercut optimaal tot zijn recht. Ruimtelijke kunstwerken presenteer ik bij voorkeur onder een glazen stolp. In beide gevallen zijn er uiteraard ook nog andere creatieve opties denkbaar.

Door jouw wensen te combineren met mijn artistieke visie en daarbij rekening te houden met de eigenschappen van papier komen we ongetwijfeld tot een uniek kunstwerk. Omdat ik met liefde en aandacht wil kunnen werken hanteer ik een levertijd van 2 tot 4 weken.

Neem contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Ruud van de Westerlo
Directeur Carolus Borromeus College

Het is een traditie om collega’s die op onze school met pensioen gaan een cadeau te overhandigen. Door Mariska ons beeldmerk te laten vervaardigen in prachtig papiersnijkunstwerk hebben we een meer dan passende en blijvende herinnering aan de school. De pensionado’s die dit beeld krijgen zijn er heel blij mee. De komende jaren weten we dus waar we ons afscheidscadeau bestellen.

 

Elke de Schrevel-Raaijmakers

Papier; een kwetsbaar materiaal waar Mariska toch zoveel mee kan. Toen mijn zusje haar eigen osteopathiepraktijk opende heb ik haar daarom gevraagd om voor deze gelegenheid een toepasselijk kunstwerk te ontwerpen. Mariska heeft toen een wervelkolom met schouderbladen en ribbenkast gemaakt. Dankzij het witte papier dat er gebruikt is, lijkt het bijna een echt miniskelet.

 

Irene van den Wildenberg-Claessens

De sfeer van onze trouwfoto heeft Mariska prachtig weten te vatten in haar papiersnijwerk. Het is verbazingwekkend hoe treffend de afbeelding is gevat in het lijnenspel van het papier. De manier van inlijsten maakt het daarnaast een tijdloos kunstwerk dat nog lang bij ons in de huiskamer zal pronken.

Marita van Lierop

 

Na het zien van haar witte roos heb ik Mariska gevraagd om er voor mij één in het roze te maken. De roos is mijn lievelingsbloem. Hij staat voor mij voor liefde en voor kracht en warmte. Eigenschappen die ik heel belangrijk vind. Het is de koningin der bloemen. Roze is mijn favoriete kleur en heeft een hele mooie, zachte uitstraling. De prachtige papieren roos schittert op mijn werkkamer. 

Papierkunst

Wil je samen met mij nadenken over een werk in opdracht?

Informeer naar de mogelijkheden.