(+31) 06 49 75 86 00 post@mariskateeuwen.nl

We maken allemaal foto’s van onze geliefden, nemen souvenirs mee van vakantie, dragen sieraden van een overledene of stoppen tijdens een mooie strandwandeling een schelpje in onze jaszak. We willen deze momenten vasthouden en vertragen, maar blijven slechts achter met de herinnering. Gekoesterde gedachten die zelf ook weer vervliegen en vervagen.

Mijn kunstwerken laten zien wat ik niet kan vangen. Het vluchtige voor even vertaald in papier. Bekijk mijn portfolio en geniet van de schoonheid van het ongrijpbare. Voor meer informatie over mijn werk of een prijsopgave kun je contact met me opnemen.

Joost van Neer

 

Mariska Teeuwen is niet alleen uitstekend op de hoogte van de theoretische kanten van de kunst in het algemeen, maar beschikt ook over een enorme reeks praktische vaardigheden op specifieke gebieden. Een gebied, waarin zij uitblinkt, is dat van de papiersnijkunst. Deze vraagt het nodige van de intellectuele verbeelding (je moet het na te streven resultaat voortdurend exact voor je geestesoog hebben staan) en het uiterste van de ambachtelijke beheersing. 

Papierkunst

Wil je mijn papierkunst van dichtbij komen bekijken? Met trots laat ik mijn creaties zien.

Maak daarvoor vooraf een afspraak.